Puutarhakatu 5, Tornio, info@torniontoimistohotelli.fi

Puutarhakatu 5, Tornio

info@torniontoimistohotelli.fi

Tornion Toimistohotellin tarina

Ajatus Tornion Toimistohotellista syntyi syksyllä 2019 liikehuoneistoja omistavan urheiluseura Alatornion Pirkat ry:n johtokunnan kokouksessa. Ajatus jalostui kevään 2020 aikana uudeksi liiketoiminnaksi, joka antaa mahdollisuuden työskennellä laadukkaasti viihtyisässä ympäristössä keskellä kaupunkia.

Liikehuoneisto, jossa toiminta lähti liikkeelle, on otettu käyttöön vuonna 1959. Ensimmäinen omistaja oli Länsi-Pohjan Osuusliike, jonka toimintana oli ensisijaisesti elintarvikkeiden myynti. Monien vaiheiden jälkeen tiloissa oli muutakin liiketoimintaa ja aina vuoteen 2015 saakka urheiluseuran omistama Tähti-Bingo, joka toimi loppuvaiheessa myös Finn Bingo nimellä. Toimistotilana huoneistot olivat aina vuoteen 2019 saakka, jonka jälkeen tilojen vapauduttua oli aika uuden idean toteutukselle.

Luontevasti kauppatoiminnan, bingon ja toimistotilan jatkumona lähdettiinkin toteuttamaan lyhytaikaiseen toimistotilan vuokraamiseen perustuvaa toimistohotellia, joka on eräänlainen drop-in office. Etätöiden lisääntyminen antaa monille mahdollisuuden tehdä töitä eri tavoin sekä kotona että matkan päällä. Joskus matkustamista voi jopa vähentää hyvin varustetun toimistotyötilan vuokraamisella. Toivomme, että niin pienet kuin suuret yritykset sekä yksityishenkilötkin löytävät uuden palvelun ja nauttivat hyvin varustetun toimistotilan tuomasta joustavuudesta.

en_GBEnglish